Tietoa meistä

Tietoa yrityksestä

Vuokatti Husky perustettiin vuonna 2004 Kimmo ja Päivi Laasosen toimesta. Siitä lähtien Kimmo ja Päivi ovat järjestäneet eri mittaisia valjakkoajeluja sekä luontoretkiä. Koirien hyvinvointi on ollut yrittäjäpariskunnalle ensisijaisen tärkeää ja töitä tehdään koirien ehdoilla.

Tietoa koirista

Vuokatti Huskyn koiraperheeseen kuuluu tällä hetkellä noin 100 koiraa. Kennelissämme on muutama siperianhusky, alaskanhuskyja sekä luppakorvaisia skandinaviankoiria.
Koirien hyvinvointi on meille kaikkein tärkeintä ja kehitämme yritystä koirien tarpeiden mukaisesti. Koirien koulutus tapahtuu positiivisen vahvistamisen kautta, emmekä käytä rankaisua koulutusmenetelmänä.
Vanhetessaan koirat jäävät eläkkeelle valjakon vetämisestä ja eläkeläiskoirat toimivat meillä usein nuorempien koirien opettajina.

Henkilökunta

Kimmo Laasonen

Yrittäjä, toimitusjohtaja, safariopas

Kimmo on pitkänlinjan safariopas vuodesta 1998. Hän on toiminut ennen yrittäjäksi ryhtymistään eräoppaana ja kelkkaoppaana. Yrittäjä hän on ollut vuodesta 2004, perustettuaan Vuokatti Husky oy:n. Luonteeltaan hän on tunnollinen, asiakaspalveluhenkinen ja talon isäntä parhaasta päästä. Hänen mukaansa on tarttunut monenmoisia tarinoita vuosien varrelta ja kertookin niistä mielellään hauskalla tavalla. 

Päivi Laasonen

Yrittäjä, henkilöstöpäällikkö, safariopas

Päivi on Vuokatti Huskyn toinen yrittäjä, sekä sydämellinen huskylady. Hän touhuaa tarhalla kaikkea maan ja taivaan väliltä, ja ohjaa sekä koiria että ihmishenkilökuntaa.  

Gregory Evans

Safariopas, rakennusmies

Greg on yrityksemme rautainen ammattilainen oppaana ja monipuolinen tekemään kaikkea, mitä ikinä tarvitseekin tehdä. Työkaverina vertaansa vailla, meidän työyhteisön positiivinen tsemppaaja Australiasta. 

Talita Björkstedt

Safariopas, toimisto

Talita on korvaamaton osaaja yrityksessämme, hän työskentelee koirien perushoidossa, treenamisessa, asiakaspalvelussa, vastaa sähköposteihin ja tekee yrityksemme somea. Talita on hyvin monipuolinen, asiakaspalveluhenkinen ja huumorintajuinen huipputyyppi. 

Hannu Juntunen

Safariopas, toimisto

Hannu on yrityksemme luottomies: opastyön lisäksi hän pitää huolen, että me muut emme joudu pulaan tietoteknisten solmujemme kanssa. Hän on monipuolinen yleismies Juntunen ja innokas tarinankertoja.  

Minna Tuhkalainen

Safariopas

Minna on sujahtanut opetustyöstä safarimaailmaan. Hän rakastaa asiakaspalvelua. Koirat ovat kuuluneet Minnan elämään pikkutytöstä asti. Työ rekikoirien kanssa on ollut luonnollinen valinta. Toinen intohimo on lumikenkäily ja luonnossa liikkuminen. Minnalla on paljon tietämystä Kainuun historiasta ja tarinoista. 

Helena Kortelainen

Safariopas

Helena, eli Hellu on tullut yritykseemme viimeisimpänä, mutta on erittäin monipuolinen tekijä. Helena on kiinnostunut luonnosta ja metsästyksestä, ja häneltä luonnistuu niin valjakkosafarien kuin luontoretkienkin ohjaus. 

yhteystiedot
Copyright © 2022 Hillside Huskies Oy | Powered by Digimarkkinointi Donetti